Mys!

Åhhhh jag är så glad att det sprudlar i mig. Igår var pappa och jag nere i Skåneland för att titta på en bil till mig och den var precis lika fin i verkligheten som den var på bild.

Så klappat och klart så åkte vi där ifrån lite fattigare men en bil rikare. Så nu har jag en ny fin sommar bil i form av en VOLVO C70 T5 Silver Super fin är den jag går som en klocka. Mums!



Kissemiss!


Idag har jag tvättat, svängt förbi Sara en stund och åkt ut till Pappa med.

Trevlig dag nu blir det sängen.

/M!


It´s a game!

Har haft en bra eftermiddag med först fika med Jenny och Sara, Sen bar det av till storasyster för middag och spel med henne, hennes pojkvän, lillasyster och Danne.

Väldigt trevligt vi åt fläskfilé i grönpepparsås med kroketter och sallad. Väldigt gott. Efter det spelade vi Bondespelet och kollade på Solsidan.



Nu kollar jag på Big Brother och sen blir det sängen.


/M!

Kramar och vänner!

Nu ska jag bort till Jempa för att vara med vänner och kramas. Hon gav mig det rådet.


Jag vill bara vara lycklig och vara glad, Slippa känna så som jag gör.



Så nu ska de spenderas lite tid med Sara och Jenny!


/M!

Godis!

Japp då har man varit vaken ett tag och ska nog dra en sväng med snabeldraken snart. Mina katter fäller så mycket hår så även om jag dammsög för några dagar sedan så ser de lika dant ut igen. Usch!


Väntar även på att min bästa Josephine hör av sig så vi kan dricka kaffe och prata skit. Vi har inte gjort det på länge nu, vi båda har haft så mycket att göra så tiden inte riktigt funnits. Det finns nog mer som ligger bakom men vi vet inte riktigt vad. Men hon är en av mina absolut bästa vänner.

För snart 2 år sedan gjortde hon och jag den här snyggingen på våra ben, En vänskaps tatuering som hon har ritat och hela jag är ju My Little Pony så därför blev det den.
Jag och min fina för snart 2 år sedan med.





Min syster var hos mig i fredags och hade med sig ett överflöd av godis. Men man kan ju inte låta bli att äta på et fasten man vet att man inte borde egentligen. Men det är ju så gott!


/M!

Home Again!

Nu var man hemma igen efter en väldigt trevlig kväll hemma hos Madde! Vi har suttit och snackat skit druckit vin och jag har somnat i hennes soffa ett antal gånger. Kan bero på att jag inte kunde sova så bra i natt och känner att jag kan slappna av i hennes sällskap. Tack för ikväll det var mysigt. <3

Nu har jag iallfall kommit hem efter att ha haft relationssnack med taxikillen hela vägen hem. Trevlig kille det där. Vet inte vad han heter men de spelar ingen roll.


Nu ska jag försöka sova isängen istället.


Natti Natti!!!

/M!

Mysdag!

Idag har jag varit på stan med Mamma och Storasyster. Skönt att komma hemifrån. Och jag är väldigt glad att dom aktiverar mig lite. Kan inte sitta hemma och tänka.

Så dom drog med mig ner till Knäppingsborg för att kolla på en fotoutställning som Norrköpings Tidningar har annordnat. Många fina bilder fick man se och flera av dem var väldigt tänkvärda. Jag undrar hur många olika tolkningar det finns till varje bild.
Du och jag tänker antagligen inte likadant om samma bild.

Vi gick även runt och kollade i affärerna där nere. Jag var väl antagligen inte världens roligaste sällskap men försökte iallafall hålla humöret uppe. Sara köpte en present till en kompis och Lavender att lägga i garderoben för att slippa ohyra. Dom tycker tydligen inte om lukten fick jag lära mig idag. Säger då det varje dag får man lära sig något nytt. Tack för det, tänk vad lite man skulle kunna annars. Mamma shoppade väl inget speciellt direkt. Hon fick äran att bjuda oss på fika istället. Vi fikade på ett jätte mysigt Kafé, dock minns jag inte vad det hette. De blev smörgås med Parma skinka och Brieost för min del och för Mamma och Sara blev det kräftröra, självklart så var det kaffe till det. Mums!

Efter att vi gått klart nere i Knäppingsborg så gick vi upp till stan där jag hittade en jätte snygg kudde på Chili och Mamma köpte en plånbok.






Så snyggt blev det när kudden kom på plats i soffan.
Tror jag ska ta och köpa en till att ha i andra hörnet.






Jag har kommit fram till att jag nog ska raka mina katter, Dom hårar så fruktansvärt mycket.
Det räcker med att Tiger ligger på sängen i några timmar så är den täckt med hår.
Som tur är så har jag dubbla täcken på sängen så jag slipper håra av det varje dag. Skulle vara ett heltidsjobb att ta bort allt hår som kommer.







Förstår ni vad jag menar. Helt hopplöst.



De var allt för nu. Kommer update senare om vad som sker ikväll.


/M!

Hel omvändning!

Kvällen tog en hel omvändning.


Det blev inte riktigt som jag hade planerat min kväll, hade tänkt att vi skulle ha myskväll som jag skrev i ett tidigare inlägg idag men som sagt blev det inte som det var tänkt.

Robin kom över oanmäld och sa att han älskar mig men inte vill ha ett förhållande. Det är ju inte mer än att acceptera att han känner som han gör även om jag inte känner likadant. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och vill inget hällre än att ha ett förhållande med honom. Men man kan ju inte tvinga någon att ha ett förhållande om det inte känns bra.

Så nu är man en fri fågel igen, dock inte frivilligt.


Nu har kvällen spenderats med tårar bästa syster och bästa Sara, Tack för att ni har varit med mig ikväll det har varit ett stort stöd.

Nu ska jag försöka sova lite, Hoppas inte alla tankar kommer och stör för mycket.



/M!

Broken heart!

The End!

Helg!

Då var det helg igen. Otroligt skönt efter en hård arbetsvecka.

Nu har jag precis kommit hem, Var ute på Media Markt efter jobbet för att hämta min telefon som varit på lagning. Då fick jag ett sug att använda den igen men när jag stoppar i simkort och allt som ska vara i och startar den säger den sätt i simkort. MEN! Det var ju därför jag lämnade in den, och det står att dom åtgärdat allt. SKIT TELEFON!!!!

Jag har en gång sagt det och säger det igen Skaffa INGEN Sony Ericsson Vivaz Pro!!!!


Vilket skräp nu måste jag ju åka dit igen. Kul!!!

Ikväll blir det iallafall Tacos och Spel med Syster, hennes pojkvän Kaj och min älskling Robin. Mamma och hennes karl Willy kanske ska vara med också. Tror att det kommer att bli en kanon kväll.


Nu blir det att dra runt snabeldraken en sväng och sedan blir det att slänga sig i duschen!
/M!

....

Sådär nu ser det iallafall helt okej ut.
Skulle vilja fixa om hela alltihop egentligen men men. Det får vara som det är nu. Jag har iallafall en snygg heather! Wohoo!




Nu blir det Ostbågar, Dip och Melrose Place med lillasyster.

Mysigt!

/M!

Vilken röra!

Nu har jag verkligen problem. Försöker få iordning på designen här men det lyckas inte! Fan på ren svenska.

Kan inte någon som är super haj på html koder och sånt komma till min undsättning. Minns inget ifrån skolan tyvärr.

Uppgiven tjeja!

/M!

....

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1500614/rosanyanser?claim=94wrrtemdf9">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fina söndag!

Då var en fin söndag snart till sin end. Har satt upp min hylla idag som jag har målat så fint. Sara kom även hit och hjälpte mig smacka ihop den. Fick in alla mina skor i den plus hanndukar och lakan.





Så blev det dock fick jag inte med hela hyllan på bilden men man ser ju principen iallafall.

Jag är sjukt nöjd och resten av dagen har vi plockat in allt i garderoben igen som vi rev ut för att få in hyllan och även plockat in papper och sånt i pärmar.

Mycket har vi fått gjort och nu kollar vi på solsidan. Snart blir det Big Brother och efter det sängen.

Natti Natti!


/M!

Fredagsmys!

Då var det fredag igen och ännu en arbetsvecka har gått. Shit vad det går fort, Känns som om det var måndag igår. Men det är ju snart måndag igen haha.

Idag blev det jobb och sedan iväg för att köpa färg och mat till mig och pappa, sen bar det av ut till honom för att äta och spendera lite tid i hans nya garage som han är sjukt nöjd över, Vilket jag förstår för det är väldigt fint. Duktig pappa jag har!

Iallafall så har jag målat ena sidan av delar till en hylla som ska prydas av alla mina snygga klackskor. Bild kommer upp om några dagar när den är klar och installerad i klädkammaren. Jag tror att det kommer att bli sjukt snyggt!
Det är ju tur att man inte har tummen mitt i handen så man kan göra visst hantverksarbete själv. Fast hade jag haft tummen mitt i handen så hade jag nog inte jobbat med det jag gör haha.


Ikväll blir det att umgås med de bästa av sällskap mig själv, ska ha en riktigt skön hemma kväll med bra musik och en massa plock och fix så det kan bli fint här hemma någongång. Är så trött på grejer som ligger överallt. Blä!
Nu blir det att springa till affären snabbt innan den stängen, Kanske skriver senare igen.
/M!

Vilken kväll!

Vilken super kväll vi hade igår helt otroligt!

Först blev det förfest hos Bex, Sedan bar det av mot Trappan för att dansa till Rebecca & Fiona och Kitty Jutbring när dem DJ:ade. Även Adrian Luxx var där och körde lite.

Men innan vi ens kom in fick vi stå i kö i närmare 2 timmar. Usch! Men det gick ann när man hade bästa Jossa med sig och en trevlig vakt och en massa annat folk att prata med i kön. Väl inne var det ett jäkla hålligång och man träffade en massa gammla kompisar. Bästa ute kvällen på länge.





Som vanligt slutade utekvällen på MAX. Underbart!


Tack för en underbar kväll igår tjejer!




Idag har jag varit med älsklingen hos hans syster och pojkvän och fikat. Väldigt trevligt!

Efter det bar det av ut till Media Market för att lämna in min mobil på lagning. Hoppas dom kommer fram till att jag får en ny telefon istället för att dom ska laga den. Tycker inte om det speciellt mycket. Så en uppmaning till alla:
Köp ingen Sony Ericsson Vivaz pro.

/M!

Party!

Dags att hälla upp vinet och sätta på sig ansiktet, Ikväll blir det party med brudarna och sen vidare till trappan för att dansa till Rebecca och Fiona, Kitty Gutbring och massa andra DJ:s.


Skål!

/M!

RSS 2.0