Yimmie

Har just tagit en bad med massa bubblor, levande ljus, te och mackor. Mysigt. Har pratat med sara i badet med. Mycket mysigt. Nu blir det sängen och vinterspelen. God natt! /M!

Tråk torsdag!

Tråk torsdag med städning. Kom nyss hem från jobbet och har precis satt på en dvd med Queen videor. Så nu blir det att diska och kanske städa sen blir det film och popcorn som gäller. Imorgon är det fredag. Yippie! Då blir det att fira jenny och en massa party. / M!

Ont onsdag!

Då var det mitt i arbetsveckan igen. Jag förstår inte hur veckorna kan gå så fort. Veckan har börjat med städning och fika med sara. Idag blev det att du gå till tandläkaren för att spänna tandställningen innan jobbet. Så nu har jag ap ont i munnen. Tur var väl att lunchen bestod av potatismos och fiskpinnar. I eftermiddag blir det nog glass och film. / M!

Städar fredag.

Ja hopp då sitter jag här igen, Min pussgurka tyckte jag var för dålig på att uppdatera så nu minsann som jag sagt så många gånger förr ska jag börja skriva igen. Och försöka hålla bloggen uppdaterad så ofta jag orkar och kan.
Det var ju trots allt därför jag köpte en liten dator så jag skulle kunna ta med den över allt.
Nåväl.

Sitter som sagt här nu har städat hela eftermiddagen, städat? kommer nog vissa säga.
Och, Ja, För mig har jag städat. Eftersom att sortera in papper i pärmar och rensa bokhyllan och tidskriftssamlare med är att städa så har jag ju faktiskt gjort det.

Även om det inte syns för andra så vet jag att jag hat gjort något och det känns bra. Snart kan man ta hem folk igen utan att skämmas.

Vaknade nämnligen upp i söndags och insåg att det var VÄLDIGT mycket mer stökigt än jag mindes kvällen innan.

Nån som har tips på hur man övar upp sitt minne?



Nu blir det en cigg och sen lägga sig i sängen och kolla på film.
Det är möjligt att det till och med blir lite popcorn till.

/M!













RSS 2.0