Söndag!

Japp då var det söndag igen och det är dags att jobba imorgon igen.

I fredags firade vi Becka med lite förfest och sedan utgång. Var rätt segt ute till en början men sen träffade man massa trevliga som man inte träffat på länge.

Igår så skulle jag ha städat här hemma eftersom jag typ plöjt upp gångar där jag kan gå.
Men jag hittade våra gammla fönsterfärger och satt och höll på med dom hela dagen. Sedan blev det att åka hem till Jossa en stund och dricka lite kaffe och sedan skjutsa mamma och hennes kille till en fest. Då fick ja med mig min lilla flicka hem och vi kollade på millenium och dippade grönsaker. Men hon blev inte så långarig eftersom hon skulle iväg och jobba så då blev jag sola framför tvn med "You got mail" Den var faktiskt rätt så bra. Och som vanligt i sånna filmer så får dom varandra i slutet. Vi alla tycker om Kärlek.




Idag så fick jag sovmorgon eftersom det är påsklov för skolorna så hade simskolan inställt idag så det blev sovmorgon, Riktigt skönt faktiskt gick upp vid 11 istället för halv 8. Sen blev det en dusch och frukost följt att hårtorkning och sminkning. Sen bar det av ut mot landet för att hämta lillasyster och sen fort in till stan igen för att hämta väska och lite grejer innan jag skulle till stan för en fika och en planlöspromenad runt halva stan. Mycket trevligt!

Så nu har jag kommit hem och ätit lite mat och kollat en del på tv så det är dags att röja av min diskbänk. Usch!

/M!

En glad tjej med en födelsedagsraket efter...

dsc03559 (MMS)

En glad tjej med en födelsedagsraket efter en trevlig middag. Tack för idag alla. Mycket trevligt. Nu har man deklarerat och det är dags att sova. Imorgon blir det utgång med party delux. Wie! Fett med taggad. Puss och sov gott /M!


En glad tjej med en födelsedagsraket efter...

dsc03559 (MMS)

En glad tjej med en födelsedagsraket efter en trevlig middag. Tack för idag alla. Mycket trevligt. Nu har man deklarerat och det är dags att sova. Imorgon blir det utgång med party delux. Wie! Fett med taggad. Puss och sov gott /M!


Bex fina födelsedagstårta! Min och jossas ...

dsc03557 (MMS)

Bex fina födelsedagstårta! Min och jossas födelsedags present till henne. Vi tycker om Rebecka! /M!


Idag säger vi GRATTIS till vår kära Bex so...

dsc03513 (MMS)

Idag säger vi GRATTIS till vår kära Bex som fyller 22år!


Har varit hos tandläkaren idag och fått be...

dsc03500 (MMS)

Har varit hos tandläkaren idag och fått besked om att tandställningen ryker om en månad. Helt underbart, så snart är man ingen tandställningsfjant längre. Helt underbart. Nu ska jag kolla klart på white cullar eller vad programmet heter sen blir det sängen. Och på fredag ska jag och min älskade rödtott ut och svänga vara lurviga och fira Bex som fyller 22 imorgon. Grattis sötnos! Godnatt /M!


Renlighet är en dygd!

Nu har man lagat mat och det blev asa gott. Börjar faktiskt bli riktigt duktig på att laga mat.

Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan sängen. Imorgon blir det att åka till tandläkaren hoppas på att dom kommer att säga att jag får ta bort den innom en snar framtid.

Sov gott och ta hand om er.

/M!

Wopidoo!

Tjollahopp det är tisdag!
Nu har 2 dagar denna vecka gått och det känns faktiskt riktigt bra!

Kom hem från gymmet för en stund sedan, 300 kalorier är brända (enligt maskinen)

Det känns som att det går bättre och bättre och som att kroppen orkar mer och konditionen säger inte stopp lika fort.
Helt UNDERBART!
Och nu när snön börjar smälta bort helt och hållet blir det att börja powerwalka våran runda som tar ca 2 timmar.
Ska bli härligt. Beach 2010 Here I come!

När jag kom hem så satte jag mig för att kolla lite Facebook och det första jag ser är att jag har fått vänner förslag om att bli vän med mitt sociallt inkompetenta ex som inte har en enda skruv rätt i skallen.
Då blir man super glad över att kunna välja om man ska trycka bli vän eller bara kryssa bort den lilla rutan.
Jag gjorde det ända rätta, Ett FETING kryss direkt.
Nu tänker säkert många"om du nu tycker så illa om honom varför ens ödsla energi och nämna honom på bloggen?".
Ja det undrar jag med men det är nog ett sätt för mig att få mitt hat ur mig.

Ja hjärtat känns nog en anning lättare.


Nu blir det att göra köttbullar eller kanske pannbiff (har inte bestämmt mig ännu) potatis och brunsås. Och sen blir det nog möjligtvis en visit hos frugan.

Malin Älskar sin vackraste Josephine!

Ta hand om er så hörs vi! /M!

Då var påskledigheten slut och det är dags...

dsc03471 (MMS)

Då var påskledigheten slut och det är dags att jobba imorgon igen. Vaknade skapligt tidigt i morse och kände att det var dags att åka hem så det var bara att klä så sig och bege sig mot bilen, det första och möts av är snö, mysigt men kanske inte i april. Sedan när jag kommer fram till bilen så hittar jag en parkeringsbot under vindrutetorkaren Fan, kan veckan börja bättre? Ja ja det var bara att acceptera. Dumt huvud får hela kroppen lida, eller i mitt fall plånboken. Iallafall så kom jag hem vill slut och har suttit vid datorn sedan dess och började bli rejält frusen så nu har jag precis kommit upp ifrån ett mysigt bad. Ta hand om er där ute /M!


RSS 2.0