Älskade helg, hatade söndag!

  Den här helgen har verkligen varit super förutom att idag är det söndag och imorgon är det jobb.

I fredags var jag ledig för en gångsskull, underbart. Och det var väl tur att jag var det för Tore ville göra en liten överrasknings fest åt sin älskade Linda. Man firar ju bara 3år och 7 månader en gång i ett förhållande. Så han tog med sig henne ut på en promenad och undertiden smyger Jag och brudarna upp till Linda och Tore och står och trycker i deras kök i ja, nu ska vi inte överdriva, men kanske en 10 minuter en kvart. Ni kan ju själva tänka er 3 finklädda tjejer som står på helspänn och en finurlig Tore som har satt på stereon på timer så vi håller på att få en hjärt attack allihopa när det börjar spelas lugn lite läskig musik helt plötsligt. man kunde nästan tro att det spökade då, måste tilläggas att jag tror på spöken och är skit rädd för dem, men iallafall. Dem kom tillslut och Linda blev väldigt glad. Så vi förmyste där hemma med vinbål cupcakes och en massa skitsnack, sedan vinglades det bort till svea där kvällen fortsatte.
Man kan träffa riktigt konstiga människor ute alltså.

I lördags blev det att mysa i solen med vindruvor. Dock var det rätt så blåsigt. Så då blev det en snabbfika sedan hem och se på Låt den rätte komma in. Sjukt jobbig dag bakis som få men någon måste ju stå för kvällens fyllor och jag tar på mig det ansvaret som vanligt. man har inte samma alkohol tollerans när man jobbar allt för mycket och har gått ner en hel del i vikt. Sedan blev det Robinson kväll hemma hos Linda och Tore, Karin var med och mös med. Kvällen segade sig vidare med jobb. kvällens höjdpunkt var när dj:n spelade Molntuss Och jag dansade runt och alla gäster trodde jag var helt knäpp.

Idag har det varit en riktigt jobbig dag sov ca  timmar sedan var det bara upp och träffa mina sötungarna igen. Härligt värre. Efter det blev det att åka till IKEA med syrran Det var himmla mysigt lunchade på något kina/thai ställe. Rätt gott faktiskt men inte värt priset. Väl inne på IKEA så tog en dam fel vagn, tog vår vagn med miljoner glas i och lämnade kvar sin med en liten bebis i. Så man höll på att få en unge idag. Haha. hur kan man  ta fel på en bebis och glas?

Ja ja. Nu har jag nyligen blivit klar med grillningen har grillat så där en 50 biffar. Blir att grilla ca 50 till imorgon. Mycket mysigt förutom att man luktar som att man själv legat på grillen. Sitter och kollar på Van Veetaren nu. Kan en söndag kväll bli bättre?

Joo det kan den bli. Hoppas den blir det med.

Hoppas alla andra med har haft en underbar helg.





 


Love M!


Not my day!

Idag har det inte alls varit min dag.
Jobbet har gått jätte segt, har gjort fel, fasten det inte var mitt fel men iallafall. Borde haft bättre koll.

Har övningskört idag med. Det gick helt åt skogen. allt som kunde gå fel gjorde det. Hur kan man helt och hållet glömma bort blinkers och växla helt galet? konstigt hur det kan ändras från dag till dag. Att allt går helt perfekt ena dagen och att man glömmer bort allt nästa. Rondeller är nog det enda Urban var riktigt nöjd med. Det är nog min grej.

Nu ligger jag i sängen och har just sett på Medium.  Dags att sova straxt. Imorgon är det halv dag det är skönt sedan är jag ledig på kvällen. Så imorgon händer det grejer ;)

Jag tänker på dig pappa ses imorgon.

God natt.

Love M!




 


Cant get you out of my head!

Börjar bli dum i huvudet av detta. Lämna mina tankar ifred. I want to see that smile again. Soon! Love M!

Härliga ledighet.

Det är så skönt att ha varit ledig enda sedan i fredags. Äntligen lite rast och vila. Fasten det blev jobb på krogen i helgen. Men det kan jag faktiskt stå ut med. Lite glada saker har hänt och en del mindre roliga saker har hänt denna helgen. Man kan hoppas att de saker som det har pratats om kommer att hända med. Kan inte rå för att jag känner så.
 
Pappa jag tänker på dig! <3


Take care. Love M!

RSS 2.0