Lördag!

Wihooo! Lördag det betyder party, Och idag blir det hemmafest eller ja inflyttningsfest. riktigt nice. Dags att dra sig till systemet och styra upp lite inför kvällen. Hoppas bara att lillasyster kommer snart, Segaste i hela stan. Sätt en raket i arslet på henne och rullskridskor på henne, någon snälla!

Pappa bad mig igår att se till att hon inte fick i sig någon öl. HAHA det kan han glömma. Äre fest så äre fest för alla. Moahaha.

Igår var väldigt trevligt, Först middag hemma hos Ange och massa skitsnack och vin med henne och Lisa. Sen bar det av ner till otten. Hade inte varit där på ett tag så det var kul att göra något annat och vi valde minsann helt rätt kväll. Orieltaliskt tema med rökelser och magdansöser. Riktigt häftigt. Om man ändå kunde dansa så! Dags att börja öva kanske. Det var en riktigt trevlig kväll men en massa trevliga möten. 
Dock så hade jag och ange inget bra sammarbete direkt. Haha, Hon sa att vi skulle hem till någon snubbe och jag sa att vi kunde dansa senare till hans kompis. Hmm.. haha. Dom måste trott vi var skitso.

Nej nu mat sen systemet och en sväng på stan.

Nu är det fest. Puss /M!

Nu kan du få mig så lätt?

Redan torsdagkväll, vart tar veckorna vägen?

Har redan jobbat 6 veckor efter semestern. Helt sjukt känns som 2 veckor typ.


Skjutsade sambon till bussen fört och nu känns det fruktansvärt tomt här hemma. Ingen liv och rörelse alls.
Men trotts det har jag haft en helt underbar kväll, Har kollat på idol och suttit vid datorn hela kvällen.
Och kors i taket jag loggade in på msn för sörsta gången på jag vet inte hur länge. Och det är det bästa jag gjort på vääääldigt länge.
Har pratat men den saknade i någon/några timmar nu. Känns helt underbart. Usch vad jag saknat honom.

Imorgon är det fredag, då blir det nog middag hos pappa och på lördag blir de inflyttningsfest hos syrran och hennes kille. Lets supa lillasyster under bordet! WOHOOO!


Ikväll kommer jag sova helt underbart gott.

I Will Never Let You Go Again!

/M!






Rajtan Tajtan!

Vilken helg vi har haft!
Allt började i fredaga med tvättstuga följt av middag med Franny, Tommy och Macke, Mycket trevlig middag må jag säga, det blev ett par cider med och sen kom det några till som joinade oss och bjöd på tequila. Kort där efter kände jag och Franny att det skulle sitta fint med en utgång så vi vinglade hem lagom på lyset i höga klackar och hämtade den torra tvätten. Sen blev det att vingla upp till lägenheten för att blanda fler drinkan och sätta på sig ansiktet. När vi väl kommer hemmifrån hinner vi gå 200 meter innan det kommer en cab med 3 killar i som frågar om vi vill ha skjuts och det tackar man ju inte nej till. En cab tur ner till krogen är bra fint det, de som dock inte är lika fint efter en sån åktur är smink och hår haha såg ut som vi skulle vara med i musikvideon till Fångad av en stormvind.

Mycket dans och mycket dricka blev det (kankse lite för mycket :P ), en hel del tjafs och missuppfattningar och kanske lite överreageringar med. Men det är ju inte mer än att man kan lösa det dagern efter. Alkoholen låter en ju spela ut känslorna man känner förtillfället lite väl ibland.


Igår blev det systemet direkt efter att vi gått upp och sedan en lunch ute innan det var dags att åka hem igen och göra sig iordning för mer fest. En lyckad utgång även igår följt av efterfest och så vidare :)


Nu blir det att laga mat och dega i Tommys soffa med Harry Potter och Popisar :)

/M!



RSS 2.0