Årets första Tisdag!

Nu har årets första tisdag kommit till sitt slut och jag sitter och lyssnar på Lily Allen, Har haft en bra dag och en fin gårdag.

Igår vaknade jag och kände att det var dags att göra lite nytta här hemma och lagom när jag kom underfund med det så hörde Sara av sig och hon skulle med göra nytta hemma så vi var varandras städ sällskap i ca 4 timmar, Det blev en heldel gjort, Avfrostning av fryser rensning och rengöring av kylen samt ett städat badrum med tömda avlopp i både dusch och handfat. Äckligt men man känner att man gjort nytta efteråt. Sedan blev det att bädda rent i sängen och en dusch för att där efter åka och hämta Robin. Sedan bar det av till affären och inhandla lite mat och en flaska vin till kvällen, Det blev potatisgratäng med stekt fläskfilé, tzatsiki och sallad. Vi lyckades riktigt bra med det och ett gott rödvin till det med. Till maten kollade vi på DaVinci Koden och sedan uppföljaren Änglar och Demoner. Hade inte sett dem förut men de var riktigt bra båda två. Efter det så lyckades vi fastna vid en massa klipp med Time out, Det hade jag heller aldrig kollat på men det var faktiskt väldigt roligt stund vis.
Vi kom väl inte i säng förrens klockan var 4 ungefär och då är det inte så konstigt om man vaknar vid kvart över 1.

Nu idag har vi först spenderat massa timmar i soffan och kollat på mat program och programmet "Livet på landet" Något program om att finna det perfekta huset åt olika människor, Kul att sitta och spekulera i hur man skulle vilja ha sitt hus. Och det gjorde ju inte suget efter att köpa ett fint hus mindre precis. En vacker dag kommer jag att köpa mitt drömhus. Sedan skjutsade jag hem min lilla sjukling (som jag lyckats smitta, som alla andra i min närhet, hmm), och åkte för att hämta lillasyster, efter det bar det iväg hem till Ange för att fika lite samtidigt som vi kollade på biggest looser och hon tränings coachens egna program, Man blir ju inte lite sporrad när man ser sådanna program, Och en sak har Ange helt rätt i, Man sitter alltid med onyttigheter framför sig när man kollar på dom.

Nu har jag just avslutat kvällen med att kolla på Melrose Place med lillasyster. Dags för sängen nu.

Natti Natti!
/M!

Fin söndag!

Har haft en otroligt fin söndag,

Dagen började med att Robin ringde och väckte mig och sa att vi skulle till hans mamma så det var bara att slänga sig i en dusch och göra sig iordning för att sedan åka och hämta honom och åka till hans mamma med sambo, där även hans bror med dotter var. Blev lunch, Fångarna på fortet och diskution om vilket vatten fort boyard egentligen ligger i, jag tror vi kom fram till att det ligger i Atlanten. Iallafall så var det riktigt trevligt!

Sedan drog jag mig vidare hem till syrran och hennes kille en stund och kolla igenom lite bilder ifrån nyår som skulle läggas upp!

Nu kom jag hem för en stund sedan efter att ha umgåtts med min älskade Jossa hela kvällen, Länge sedan vi umgicks och pratade så det var nog välbehövligt, blev mat och film tittande, och äckligaste kaffet jag druckit på länge, funderar på om de är något fel på min kaffebryggare. Eller jag kanske dricker kaffe hemma för sellan, Hmm.. Ja ja, Nu är det snart dags att gå och lägga sig.
Hoppas alla haft en lika fin dag som jag har haft!

Sov gott! /M!

Gott nytt år!

Gott nytt år till er alla där ute!

Hoppas 2010 slutade bra och att starten på 2011 har varit kanon! För mig har den varit alldeles utmärkt!

Nyårslöftena för år 2011 är:

  • Sluta Röka
  • Träna minst 3 ggr i veckan (om jag är frisk)
  • Gå ner ca 20 kilo tills Juni
  • Inte dricka alkohol förutom på speciella tillfällen fram till midsommar
Hoppas jag kommer att kunna hålla allihopa!

Nu är det dags att hoppa i ett bad med massa tända ljus och bara njuta av att det är min tur nu!

Jag är lycklig! Love/M!

RSS 2.0