Älskade lördag.

Äntligen får man lite tid för sig själv.

Dagen började med jobb och barnen var mycket snälla. Sötaste ungen som kramar en när lektionen är slut och han ska gå. Mys!

Sedan bar det av till konsum för att hämta paket, wiie det var den nya väskan som jag beställt. Kommer upp bild så småning om. vit och ljusblå sommrig väska från Jouels, nöjd tjej.
Sedan blev det frukost mys med Jossa och Emma. En massa prat om allt och ingenting.

Och dagen till ära så gick vi även en runda på stan, hittade en massa fint smink och 2 läckra kjolar och en långärmad tröja.
 


Mysigt mysigt. Nu blir det en dusch och sedan göra iordning sig för att gå till jobbet.

Lönehelg usch jag hoppas bara att det inte blir för lite och inte heller för mycket att göra.

Puss på att förjylla dagen med nya fina saker.

See you around.


/ Malin !

En fredag i all ära.

Jobbat hela dagen och skurat golv och rensat avlopp, inte allt för mysigt. Luktade faktiskt väldigt illa.
En ganska skön dag faktiskt. Avkopplande och inte så tankekrävande att bara lyssna på radio och städa.

Sedan bar det av hemmåt med min biltjuv till granne som chufför men hem kom jag iallafall. Tv och ghokladpudding blev det med mums.

Försökte med att lägga mig och läsa lite vilket fungerade i ca 10 minuter. Det finns nog sömnpulver i sängen som utlöses såfort man lägger sig en stund.

Well well. Thaimat med mammsen och plastpappa det var mummsigt.

Varför känner man ibland att ens plast pappa känns mer som ens riktigt pappa en den mannen som egentligen är ens biologiska? Är det för att de är lättare att prata med dem? Eller för att man spenderar mer tid med dem?
Jag vet faktiskt inte men på ett sätt känns det riktigt bra.


Sedan kom tjejerna iallafall. Mysigt mysigt . Blev att sitta och snacka och dricka en drink. så det blev att jobba hemmifrån idag eller vad man ska kalla det då man är ledig från krogen för en gångsskull.
Så ikväll har det varit trevligt även om jag inte var världens socialaste. Men det är skönt att ha människor om kring sig som man trivs med och som man inte alltid behöver prata med för att ha trevligt. Bara höra dem prata, lyssna och sköta sitt.
Mina bästa tjejer!<3

Har nu spenderat 40 minuter i telefonen med Jossa med. Skönt att prata med henne inte träffat henne på snart en vecka och inte ens pratat med henne.
Men imorgon blir det lite tid med mitt flickebarn. Jobb och jobb.
<3


Men nu sitter man här i allafall klockan springer iväg redan 2 dags att sova. Man ska ju ändå upp tidigt igen. Och sedan är det en lång dag som väntar.

God damn you're beautiful!

Dags att sova. Natti Natti.
/Malin


RSS 2.0