Välkommen till verkligheten!

Let´s face the reality!

Du kan inte få allt du ber om, Hur mycket du än vill ha något är det inte bara att peka och sträcka ut handen så har du det i den. Min verklighet fungerar inte så iallafall. Men hur kul är det egentligen att få allt utan att kämpa för det. Kommer man uppskatta det lika mycket då?

Jag tror faktiskt inte det!



Idag har det varit en dag av mycket funderingar, mycket saknad och många frågor.



Glöm inte att du gör mig sjukt lycklig men samtigt gör du mig så sjukt ledsen och sårad. Kan du inte känna det jag känner för dig?

Sov gott.!

/M!





Vart är världen påväg egentligen?



En ung man hänger sig över internet! Hur många visste om det innan det var för sent? Hur många var smarta nog att ringa polisen? Och hur många kunde gjort något innan det var försent? Frågorna är många, inga svar kommer vi nog någonsin att få. Det är bara tragiskt att det faktiskt händer. Men det är väl sånt många tycker är kul, eller? Att se om folk verkligen gör slag i saken. Om dom vågar. Jag undrar hur många om sa att du vågar inte och sedan inser att det är på riktigt när det verkligen händer? Många människor har dom tankarna som just den killen hade. Dom personerna behöver hjälp och stöd inte en push att verkligen göra det.


Ta hand om era nära och kära, visa vad ni känner för dom och Låt det inte hända igen. Det är tragiskt, hemskt och riktigt sorgligt!

Glöm inte bort att alla är värdefulla, speciella och älskade på sitt eget sett för just hur dom är.

Kärlek till er alla där ute från mig!

/M!





RSS 2.0