Glädje förvandlas snabbt till förvirring.

Dagen startade kanon och slutade förvirrat. Ligger nu i sängen och ska sova. Försöker men det går inget vidare. Kanske ska man gå ut och rensa skallen en liten stund.

Hur kan hopp komma på några timmar och sedan sakta avta? Finns verkligen känslan eller var det en inbillning. jag vet ingenting. Kankse leker någon med min hjärna som vanligt och hömöret åker bergodalbana. Förlåt alla som blir drabbade när humöret sviker.

Den glada fasaden håller inte alltid. Glada spralliga Malin. Eller!?

Jag hoppas morgon dagen bli bättre.

Längtar till något!

/M!


Hemma igen på gott och ont.

Då var man hemma igen efter att ha spenderat en underbar lång weekend i England.

Allt började med en lång resa från Norrköping med bil upp till Nyköping för att ta flyget till London, där jag och Hannele spenderade ett par trevliga timmar på Starbucks och med att äta på en mysig restaurang. Sedan bar det av vidare mot Cardiff med buss för att sedan byta till tåg mot Newport. En resa som började vid 7 på morgonen och vi var inte framme förens klockan halv 10.
Dagen efter spenderade vi på stan och sedan på Wetherspoon, Dem kan ha de godaste hamburgarna jag ätit. Yammie.

Fredag förmidag spenaderades i en buss upp till Birmingham, för att sedan byta till en buss till Stafford.

När vi väl kommit fram till festivalen så blev det en hel del bärande innan vi till slut fått våra biljetter och kommit upp till campingen. Sen var det bara att smacka upp tälet och börja festandet.

Efter ett tag bar det av ner mot festivalområdet där Malin hittade karuseller. Matthew kom på den briljanta iden att han och jag skulle åka karusell naken och jag var ju absolut inte sen att nappa. Till saken hör att jag inte trodde han var seriös alls vilket det visade sig att han var. Och har man väl gått med på något sådant kan man ju inte banga ur i kön. Så det var bara att strippa av sig kläderna och skutta upp. Weey typ hela festivalen såg mig naken. Men men man lever bara en gång lika bra att bjuda på sig själv. 

Sedan bar det av mot disco i gummistövlar. Sjukt kul! Något sånt skulle aldrig hända hemma. Hehe men det var riktigt roligt. Man var ju inte ensam om det direkt. Väl till baka på campingen var det bara att krypa ner i sov säcken och försöka sova på den hårda marken. Men är man dum nog att inte ta med luft madrass får man skylla sig själv.

Sen var det bara upp och börja festa igen, För att sedan gå ner till festival området igen och se alla band. 
Kate Perry
Oasis
The Killers
Lady Gaga
Pendelum
Mcfly
Och många många mer.

Tyvärr lyckades jag missa Lilly Allen.
För mycket dricka plus sol och förlite sömt resulterar i att man lätt somnar på gräsmattan.
Haha.



Helgen på V var helt otroligt och jag saknar det verkligen. Och jag saknar alla som var med.
 Sjukt roligt!

Vi ses igen nästa år. 

/M!





 

Wiiiiie..

Så här dags imorgon är vi i England. Spännande!

Men det är så typiskt nu när vi ska iväg att jag ska bli förkyld. Men inget kan stoppa mig nu. Flygbiljetterna är utskrivna och buss från London till Cardiff är bokad.

Det här kommer bli väldigt trevligt och ett riktigt äventyr!

Kommer nog inte kunna blogga så mycket nu när jag är borta tyvärr. Men bilder och annat smått och gott kommer så fort jag kommit hem igen, om jag kommer hem..

Ta hand om er alla där ute nu.


/M!

Måndag!

Första och näst sista arbetsdagen denna veckan. Imorgon är sista dagen och kommer antagligen att göra samma sak hela dagen imorgon.

Så idag har jag först jobbat och sedan skyndat till stan för att köpa hår färg samt ny foundation, vad snäll jag var som hjälpte små tjejerna med sminktips. Hihi. Sen nu så har vi haft lite problemas med biljetterna till festivalen men allt ordnade sig till slut. Hannele råkade boka fel och Ross med, Vilket sammanträffande. Nu har vi äntligen blivit klara med slingningen av sötnosens hår. det blev blont och fint.

Imorgon blir det att jobba och packa järnet. hoppas allt jag behöver ha med mig är rent annars blir det att panik tvätta. Kanske man borde ta med lite tvättmedel ifall att man måste tvätta något? Sedan blir det att skynda hem till Hannele för att fixa det sista och sedan sova hos henne. Hoppas för allt i världen att vi inte får övervikt. Har ingen lust att betala övervikt på flyget.


Ska försöka hinna säga hejdå till Josephine innan vi åker med. Hoppas tiden hinner. Kommer sakna henne fasten det bara är 6 dagar.


Nu blir det cykeln hem och bums i säng. Har en lång dag framför mig imorgon.

/M!

Jävla Söndag!

Nu har jag haft en shopping dag med Hannele där vi införskaffade oss nya snygga gummi stövlar och ett hett sverige tält.
Lunchade även på coffee house. Mums med pastasallad.

Nu sitter vi hos Jossa och dricker kaffe. Hannele har styrt med biljetter och sånt. På onsdag åker vi det ska bli så underbart!

/M!

Dagens upp, Dagens ner.

Dagens Upp:

Tält är nu inköpt till Festivalen. En sverige tält. Haha killen på Stadium hatar nog mig han fick plocka ner det och packa ihop det åt oss. Hehe.

Gummistövlar är med inköpt idag jag och Hannele köpt likadana snygga vita stövlar med svarta medaljonger. Vi kommer att vara super snygga. Mjaw.

Dagens ner:

Att mister idiot går förbi när vi sitter och fikar. Inte sett människan på ap länge och så kommer han och förstör min dag. BLÄ!


 

Satans baksmälla.

Usch vaknade för ett tag sedan och mår blä. Rikligt med drickandet igår och det får man ju sota för idag. Så nu blir det att hälla i sig vatten och snart slå igång kaffe bryggaren. måste vakna till lite.

Både dagen och kvällen igår var mycket trevliga. Satt på Saras uteplats och drack massa vin och pratade skit i ca 6 timmar. Inte illa men fruktansvärt trevligt. :)

Nae på med kaffet och hoppa in i en dusch måste till stan och hitta gummistövlar snart.

Puss på er.

/M!

Rondom Lördag.

Sitter nu på Fräcka Frökens idag igen. Massa mysigt sällskap. Karin,Jenny,Sara, Robine, Mattias. Rebecca och Adam sitter här och myser med mig. Mysigt. Dricker en god smothie  och en blåbärskaka. Hehe man ber om grädde och får vaniljsås. Vad är det för likhet mellan dem? Fan. Tycker inte vaniljsås är särskilt gott alls.

Men men ikväll blir det förfestande hos sara. Mysigt. Sedan blir det utgång till svea.
Min baby girl Josephine börjar ju jobba där ikväll. Mycket mysigt :D


PARTY.!

/M!

What to say?

Ligger i sängen och undrar vad det är med min kropp. Mår inte alls bra.
Mobilen är satt på ljudlös och utan vibration, ska försöka sova så man blir som en människa igen.

Har haft en underbar dag annars. Var och fikade med Robine och Mattias förut, mycket trevligt. Spenderade ungefär 3-4 timmar på Fräcka Fröken. Sedan bar det av hem till Jossa för att dricka ännu mera kaffe. Hon gjorde sig vacker, eller ska jag säga vackrare än hon redan är. Mys för tjejen som är på tjejsläcktmys. Själv har jag just ätit en god middag bestående av Potatisgrattäng, fläskfilé och kantarell stuvning. Inte alls fel.

Nu blir det kel med kissen och sova. Tråkiga jag lägger mig 9 en fredag kväll. Men imorgon blir det party. Wopidoo!


Natti Natti.

/M!

RSS 2.0