Kärlek!

Kan bara summera denna dagen med ett ord: Kärlek!

Jag älskar dig Robin!

/M!

Duo delux!

Idag har jag haft en superduper dag med min Sara!

Vi började dagen med att tvätta bilarna, något som var väldigt välbehövligt! Så nu blänker pärlan väldigt fint. Dock kommer det inte dröja länge tills hon är lika smutsig igen. Men det är ju viktigt att byta skit lite då och då så inte saltet kapslas in och fixar till massa ful rost.
Sedan efter det åkte vi hem till Sara och lämnade av hennes bil, hon bytte även om lite innan vi åkte hem till mig för att lämna min bil med. Efter de bar det av mot stan för en Brunch på Sandys. Efter promenaden var vi lite kyliga och tyckte att en varmchoklad med vispgrädde skulle sitta fint. Den satt fint tills vi smakade på den, Den smakade SPYA och då menar jag inte äckligt utan verkligen som om man nyss hade kräkts. Usch! Det var de minsta man kunde säga om den. Baguetterna var i vilket fall väldigt goda, och med en mätt mage började vi vandra runt på stan. Vi hittade lite smått och gott. Orkar inte rabbla allt men vi båda blev nöjda och hittade allt vi skulle ha. När vi hade traskat runt klart tyckte vi att vi var värda en RIKTIG varmchoklad så vi gick till Coffeé House, Och Sabre ordnade till ett par snuskigt goda åt oss med strössel ovan på. Wopidooo!



Mums!

Sedan bar det av för att inhandla det obligatoriska bio godiset och efter det vidare till Saliga Munken för att äta middag och dricka drinkar innan bion.

Riktigt god mat och helt underbara drinkar. Ibland är det riktigt bra att känna bartendern så man kan få flera att köra stereo när det är drink dags!

I vilket fall so far so good!

Men ett tag senare så blev Sara inte alls glad på mig, Eftersom jag valt film till bion och Sara gick med på den så är inte felet bara mitt. Vi såg filmen Sanctum, som sades vara en Thriller, Inte äckelpeckel/blodbad. Jag tyckte den var bra men jag vet vad Sara tycker om sånna filmer så jag hade allt lite dåligt samvete. Förlåt sötnos!

Tack för en underbar dag gumman, Kunde inte ha blivit bättre än den blev!


Kvällen kunde inte sluta bättre än den gjorde fasten min babe var full och ringde mig typ 5 gånger den natten! Haha. Men jag kan inte bli arg på honom för det, För jäkla gullig den karln!

Kärlek till dig Robin! ♥

/M!

Helt Slut!

Oh shit hur kan man bli så trött av att åka på kryssning? Somnade det första jag gjorde när jag kom hem. Blev väckt för att äta mat och sen somna om igen vaknade vid kvart över nio och inser att jag sovit bort hela eftermiddagen och kvällen, Plus att jag missat solsidan och början på Big Brother.

Helgen har varit kanon förutom att jag blev sjukt dålig i Lördags kväll efter att ha suttit i Cigarr baren förlänge och det blev nog lite väl mycket nikotin för mig. Usch tycker verkligen inte om att må dåligt. Men men det är ju baksidan av det.
Robin och jag träffade förövrigt ett väldigt trevligt medelålders par ifrån västerås på fredags kvällen som vi satt och pratade med i ett par timmar, Dom var väldigt beresta och hade en hel del att berätta. Otroligt trevligt.

På lördagen fick vi gå i land för att gå runt i Tallinn och kolla. Men faktum är att jag tror riga var häftigare att se än Tallin. Ioförsig hittade vi en himmla tjusig Kattedral som vi gick inoch kikade i. Där inne blev jag helt förtrollad av en liten flicka som såg ut precis som Anastasia(filmen) En liten söt flicka med vit pälskappa, Matchande vit pälsmössa och vita knästrumpor, Hur söt som hälst.

Även jag hittade en jätte fin pälsmössa gjord av silver räv. Otroligt vacker och väldigt varm. Årets lätt bästa köp hitills.


Resan gick som sagt bra och vi hade det kanon trevligt!

Imorgon är det dags för jobb igen
Natti Natti

/M!

Tallinn!

Så där nu drar jag och mitt hjärta med Mamma och systrarna med respektive på kryssning till Tallin. Kommer att bli hur mysigt som hälst att få komma bort lite från vardagen och få en hel helg tillsammans med Familjen och Robin. Äta gott och bara må bra!

Hoppas ni får en kanon helg.

/M!

Alla hjärtans dag!

Glad Alla Hjärtans Dag! Hoppas ni haft en mysig dag/kväll med era nära och kära.

Själv har jag haft en mysig kväll med min kärlek.

Massa Kärlek till er alla.

/M!



Våffel Söndag!

Har haft en hel mysig dag med min baby Robin, Först var vi hos hans mamma och blev bjudna på våfflor tillsammans med hela hans familj, Otroligt gott om man har gått på diét i 1 vecka. Då uppskattas sådant något enormt. Yammie.
Efter det blev det att åka hem till honom för lite fotbolls tittande. Vilket inte intresserar mig så mycket men vad gör man inte för sin kärlek!? Trotts att man inte intresseras av det så mycket så rycks man ändå med ganska så mycket i matchen. Så jag måste nog erkänna att fotboll inte är såå tråkigt att kolla på iallafall, Men jag fattar fortfarande inte reglerna. Haha.
Igår hade vi det fruktansvärt trevligt och mycket skratt blev det och en del beställningar med. Men det är ju bara kul dock så minns jag knappt idag vad jag beställt. Hmm.. Får se när grejerna kommer. Efter det blev det utgång där vi mötte upp fler party glada brudar. Dock så tyckte varken jag eller Sara att det var någon hördare så vi tackade för oss och drog till MAX istället. Rätt skönt att komma hem skapligt, börjar känna mig gammal när jag går ut på krogen med alla 18 åringar i hälarna som inte kan betesig som folk. Var man själv själv lika störig när man var en nykläckt 18 åring?  Hoppas inte!!!
Natti Natti.
/M!

Wopidooo Lördagen vi väntat på.

Idag är dagen som varit planerad ett tag nu. Alla är vi uppspelta och kommer att fnissa som små 14 åringar. Men va faan det gör man väl efter ett gäng glas vin eller en skål med bål.. Hmm.. Tror inte de är rätta orsaken till att fnittret kommer att bildas.


Soo long people ikväll är det sexparty med massa brudar och sen utgång!

/M!

Torsdag!

Äntligen är det fredag imorgon, Aldrig har en vecka kännts så här lång förut.

Idag var det först jobb där jag inte alls har varit glad, Kroppen har strejkat totalt idag, kännt mig jätte konstig och lätt irriterad och har inte kunnat äta utan att magen har velat vända sig ut och in.
Lustigt!
Men när jag kom hem där ifrån känndes allt bättre och det blev en vända i solariet, i och med det var jag tvungen att dubbel checka, Och JA tatueringarna är helt rosa i solariet, Även det som är svart i vanliga fall. Knepigt det där, Någon som vet varför det blir så!?

Efter det blev det att spendera lite tid på gymmet med ett mag/rygg pass. Kroppen börjar verkligen bli mottaglig och börjar tappa kilon och bli mer slimmad. Är så lycklig. Har tappat ca 2 kilo sedan i måndags. Kan ha o göra med att jag deffar nu men iallafall, fortsätter jag i samma tackt och inte börjar äta allt för mycket sött så kommer jag att ha en kropp att vara stolt över i sommar.
Men det är fan ingen dans på rosor att träna bort så mycket, mycket svett och mycket tvång.
Det som känns riktigt roligt är att endorfinerna börjar spritta i kroppen o det enda jag vill göra är att träna och se resultat.

Wiiie go Mallan, Snart så är man redo för Beach 2011!!!


Dags att sova nu.


/M!

Såå snygga!

Hittade ett par jätte snygga skor precis värda att kolla in :)






Iron Fist: Twinkle Toes Platform http://www.brandos.se/iron-fist/twinkle-toes-platform-ifl0280-multi-col-seq/a19006/?ref=fb_SE_v%C3%A5r_dam



Natti!
/M!

Onsdag!

Då har halva jobb veckan gått och blickarna går mer och mer mot helgen, Dock vet jag inte vad jag ska göra på fredag ännu. Tar det som de blir då. På lördag är det iallafall sexparty hemma hos Sara med en massa tjejer, de lär bli en hel del fnitter och tjejsnack. Sedan kickar vi en utgång hela patrullen och skakar lite rumpa på Puls bland kidsen och känner oss som gammla tanter.. Det lär nog bli sjukt kul i vilket fall.
Söndagen ska jag vara med hjärtat och mysa. Längtar redan! Det kommer att bli en awsome helg.


Idag efter jobbet blev det att ladda tvättmaskinerna och sedan åka bort till Saras jobb för att snacka lite över en cigg. Sen var det bara hem igen för att hänga tvätten. Nu har jag precis kommit upp ur ett härligt skumbad, De finns nog inte mycket som slår att avsluta dagen med ett bad.


Imorgon blir det att gå och sola efter jobbet och sedan vidare till gymmet. Efter det blir det nog en långpromenad.
Så skönt att äntligen vara igång med träningen igen, Dock saknar jag min bästigaste träningspartner Hannele något enormt. Inte bara för att träna med utan över huvudtaget, Men förhoppningsvis ska jag och hjärtat åka över till Wales så småning om. Kanske i April när vädret har blivit lite varmare. Hoppas Hoppas!


Nu blir de att fixa lite inför morgondagen, hämta tvätten och sen gosa ner sig i sängen med kissarna. Mys!


/M!

Tisdag!

Nu har 2 dagar på veckan gått och jag har en konstig känsla i kroppen, gillar den inte riktigt. Usch! Hoppas den går över illa kvickt.


Fick hem mina nya hörlurar idag som jag vann på Tradera i torsdags, Det må jag säga var fort för killen jag köpte dem av fick pengarna igår. Ibland gillar jag verkligen Posten.

Förresten så älskar jag verkligen Tradera fynd Hörlurarna jag budade på är ett par Beats by Dr.Dre, Som i nypris kostar ca 1500 kronor och jag fick ett par splitter nya för 440 kronor. Wie! Nu ska här tränas med bra musik kvalite i öronen!





Nu har jag tränat och styrt lite här hemma med disk och plockat iordning all tvätt inför morgondagen.


Dags för lite välförtjänt sömn!


/M!

Hem igen!

Nu har vi spenderat gårdagskvällen och förmiddagen med buffé igår kväll och idag dop, Det var lilla kusinbarnet Levis som döptes, Ett otroligt sött barn! Fick även träffa min andra kusin och hennes fina barn. Mycket mysigt må jag säga.

Så nu är vi på väg hem ifrån Uddevalla igen, Har väll sissodär en 2-3 timmar kvar innan man är på hemma plan igen.

Känns skönt att komma hem fasten man bara varit borta i drygt ett dygn.



Imorgon är det dags för en ny jobb vecka igen och det känns riktigt bra eftersom jag saknar min plutt och inte kommer att få träffa honom förrens i helgen som kommer, Det är väl de som är både för och nackdel med att vi jobbar om varandra ibland. Att man hinner längta!


Det bara spritter i min kropp, Jag är så Lycklig!

/M!

RSS 2.0