Hm.

Nu är det bara sex timmar kvar tills det är träningsdags. Men det är sex sega timmar. Men fick lite sovmorgon idag men då är det klart att man vaknar klockan 5 och kan inte somna om. Ja ja. Back to work. /M!

Dessa måndagar.

Då var ännu en måndag till enda och det är dags att sova. Ligger i sängen och väntar på att john blund ska komma och kasta sömn grus i mina ögon.Idag har det varit en underbar dag med Jossa. Vi har lagat tacos och kollat på film och sedan på svenska hollywood fruar. Jag förstår inte varför alla klankar ner på Anna Anka, tycker hon ändå är vettigast av de där damerna. Istället för en fjanten som kletar på sig oranget läppstift 4 gånger i timmen. Usch. Nu ligger ipoden på laddning, träning imorgon. Natti /M!

Update!

Jahopp då var det söndag igen och ännu en vecka har gått.


Insåg just att jag varit dålig på att skriva i veckan. Men det ska det bli ändring på. Nå lite summering av den gångna veckan då.


Måndagen blev en mycket lugn dag, skulle ha jobbat men insåg när jag var iväg och hämtade syrran att det inte skulle fungera så det var bara att ringa pappa och säga att jag stannade hemma, Så dagen spenderades i sängen med film och Facebook. Sedan på kvällen så kom Josephine med vaniljmunkar och ostbågar och så gjorde och varm choklad. Bättre kompis får man leta efter. Den kvällen blev det Idol, house och en massa MYS!!!!


Tisdagen blev med en hemma dag fast ändå inte. Umgicks med Josephine, Vi lunchade lite på stan sedan blev det att gå hem till henne och dricka kaffe och prata och sedan bar det av mot tatueraren


Så blev resultatet. Dock rätt dålig bild.


Sen gick vi iväg och köpte pan pizza och gick hem till Jossa igen och mös. Sen bar det av mot sängen.


Onsdagen blev det jobb igen och sedan hem till Rasmus och Kaj för att se på film med dem och Sara. Mycket mysigt. Resident Evil 3 blev det. Helt sjukt att jag inte sett dem filmerna förut, riktigt bra faktiskt, Men lite för mycket action för min smak.

 


Torsdagen spenderades på jobbet och hemma hos Jossa med henne Franny, Ange och Becca. Väldigt mycket prat och väldigt mycket kaffe. Men trevligt och mysigt som alltid.


Sen var det äntligen fredag och halv dag på jobbet riktigt skönt. Efter jobbet bar det av till systemet och mataffären för att ladda upp in för kvällen. Efter det fick jag slänga i mig en hamburgare på typ 5 minuter för att rusa in i duschen och rusa ut lika fort för att vi skulle hinna göra oss iordning innan det var dags att hämta upp Katja och Madde. Sen var det en riktig åktur syrran bjöd på trodde jag hade mina sista minuter i livet i dem kurvorna. Fy satan. Sen blev det party och inte mycket som minns från den kvällen. Det kanske inte är så bra att halsa tequila?


Sen igår så bar det av hem igen för att göra sig iordning för att åka till nästa ställe, Saras kalas. Tjejen fyllde ju 20 i veckan så då är man ju tvungen att åka dit och säga grattis och ge en liten present. Sen bar det iväg för att se en film och sova.


Idag har det jobbats och sovits en hel del. Och nu kom jag nyss hem från Jossa så nu blir det att sova för hela slanten. Jobb imorgon igen, Tråkigt. Hata på måndagar.

/M!


RSS 2.0