Goe gutter.

Aloha!

Har varit lite dålig på att uppdatera på länge. Men ska bli bättre med det.

Haft en bra vecka än så länge iallafall..

I måndags blev det en fika med girlsen först på Coffeé House sedan rörde vi oss vidare till världens bar. Mums. Massa mys och ännu mera Depeche mode när Malin får bestämma. Aooww. Mee like it!

I tisdags blev det att dra runt med jenny på stan. Hihi. Shopping i massor. Blev en tröja, en kofta, en klänning, 2 par nya trosor med en tillhörande bh (jag kommer att lysa upp vardagen lite extra ^^ Mums) lösnaglar, foundation, puder och ny mascara. Massa mumsiga saker.

Igår onsdag blev det en tripp hem till Karin för lite planering chokladbollsbak och picknic på hennes "gård" med jempa också. Mycket mys änglarna mina.Sedan bar det av mot praktiken. Sedan kom Karin och Sanna med Co och tog en cider hos mig och väntade på att jag skulle sluta olch det gjorde jag ju med. Sedan bar det av mot Pub Wasa. Där fann en trevlig norman mig med sina norska kompisar så jag och Karin blev tjenis med dem och drack och rökte gratis hela kvällen. Aooow. Me love it. Dock var de lite sliskiga men det är skitsamma vi fick ju vad vi ville. Hihi. Behandlade som de två vackra prinsessor vi är. Mums.

Nu ligger lilla flickan och sover och jag håller på och tvättar klädder för fullt. Fortfarande full. Fy faan. Haha men det konstiga är att jag inte är trött. Kommer väll senare som en smäll i ansiktet.

Underbar början på veckan!

Tack för att ni finns mina fina vänner.

New life new friends. <3

You are so worth it honey.

Känner mig dålig som inte skrivit på några dagar. Usch mig. Men här kommer en kortare sammanfattning iallafall!

Torsdag:
Följde med min kära mamma till jobbet idag och jag fick köra! Hihi funny funny. Sedan kom jag och mamma fram till att det var bättre att jag blev blond nu när sommaren närmar sig och allt. Kan ju bli mörk i höst om jag vill det ! Hihi sedan bar det av mot jobbet men jobbade inte hela kvällen utan tog en fika med tjejerna och packade inför Romme med.

Fredag: Gick upp vid 04.45 för att fixa det sista inför Rommeresan. Sedan bar det av mot skolan där jag mötte upp mina pinglor. Sedan var det 4 sega timmar i buss bläää. Men vi kom fram tillslut hihi underbart. Vi åkte en massa och hade jättefint väder och ja hade det bästa sällskapet. Mums.

Lördag: Jobbade morgon på badhuset och sedan var det slappande hela dagen. Såå skönt. Sedan bar det av mot praktiken och jag fick köra hihi älskar att köra bil. Kvällen började segt med as lite att göra sedan fylldes det på med mer och med människor så kom Sara partypinglam själv hihi. det var mysigt sprang runt och letade glas i flera timmar bara för att vi var 5 bartenders där haha . Men det var väl tur att jag fick göra det annars hade jag ju inte träffat dig, Tack Amir. Hihi. Och så klart så är det jag som hamnar i trubbel jämt Draggan en av vakterna ville skojja med Samir den andra vakten om att det var bråk och då tyckte han att jag skulle bara budbäraren och som straff blev jag kittlad och utkastad haha. Stackars lilla mig. Men dem gör kvällarna ilte roligare ! Men det var en helt LYCKAD kväll hihi.

Söndag: Min söndag ahr beståt av jobbande och enormt mycket fikande med mina babes, smsande och msnande. hihi långt in på natten. Sedan sov jag gott!

Måndag: Idag måndag vaknade jag runt halv 2 av ett sms från dig. Aww. Sedan gick jag och jobbade och sedan bar det av mot solariet. Mysigt mysigt. Sola är bara för skönt. Men nu blir det massa msnande igen sedan sovtajm.


See you another day.


You made my day.

image3

Underbara tisdag, Skolan med fotolektion och sedan till Cromwell.

Men dagen blev lyckad hihi. vaknade vid 9 utvilad och allt då var det bara att hoppa in i en dusch och sedan dra sig till skolan där mumsig mat väntade hihi gott gott. Sedan kom någon och förgyllde min morgon förmiddag med den kramen jag hade behövt igårkväll. Mysunge.

Sedan var det fotolektion och vi skulle efterlikna bilder jag och Karin jobbade tillsammans och hon fick till en rätt lik bild på mig som så snällt fick ligga halv avklädd och posera hihi. Men det är kul att vara fin för kameran. Men jag lyckades inte riktigt lika bra taket i våran studio var för lågt och jag för kissnödig och tiden räkte inte riktigt till heller. Men karin fick ingen lätt pose hon heller. Hihi.

Sedan fick jag följe till stan ab Jempan, hon drog iväg och skulle gå på stan och sedan fika och jag skulle till praktiken.

Segaste dagen på Cromwell jag och Amir stod och slåg vad om vilken tid stammisarna skulle komma de ända vi hade rätt om var att 2 stycker inte skulle komma så det blev 1-1 den 3djevi slog vad om kom en timme senare än jag hade tippat. Attans. Men sedan kom det lite till folk när Arsenal - Milan spelade Match om jag inte minns fel slutade matchen 2 - 0 till Arsenal. Hihi ett herrans skrik var det på alla herrarna.

Min dag har varit lyckad iallafall fasten jag var skeptisk till livet när jag vaknade.

God Natt och Sov Gott

Moment pic.

... Då var det måndag igen. *suck*

Veckorna går så fort man får veckligen ingenting gjort. jag förstår inte var all tid försvinner. Det är sjukt.

Idag har jag iallafall ätit lunch med mina Angels och Alex hihi. Äckelkorv och mumsig bortongurka. Hihi sedangick jag och Jempan på  stan i alla leksaksaffärerna hihi och jag ville ha allt hihi. Barnet i Malin kom fram då hihi. Men det är aldrig fel att vara barnsligt. Sedan tog vi oss en kaffe på vårt andra hem. Mysigt ville inte lämna min Jenny pluttis för att jobba men var tvungen..
Nu sitter jag iallafall här i morgonrocken och nördar msn och lyssnar på massa härlig musik.

Citat från Olle som gjorde mig kanon glad : Jag måste säga Malin att ingen värkar va så snäll som du <3

'Du är gullig pojkelilla!


What goes around comes around...

Walk!

En promenad i vår kvällen med trevligt sällskap är ju trotts allt aldrig fel med ett bra avslut på dagen.
Och konsum blir jag ledsen på dem hade ingen keso när jag skulle ha det och då blev det en sån där påsegodis iallafall efter allt nyttighets och motionsprat. hihi.


Tack för ikväll det var mysigt...

Butterflyes !

Söndag dessa söndagar! Ingen rast och ingen vila, varit och jobbat och sett film nu om en kvart bär det av mot jobbet igen. Tungt men bara en lektion nu den härligaste gruppen med får så mycket glädje av dessa Barn/ungdomar, Sedan är det tävling och SJÄLVKLART så måste alla tränare vara med. Gaah. En latte tack och en långpromenad i solen. Det är vad jag skulle behöva just nu och massa bra musik i öronen eller vackert fågelkvitter.

Det bubblar... Hihi gosigt.



Var med mina babes igår vi skulle ha picnic och så blev det med men inte för långstund sedan gick vi och satte oss på ett ställe och sket i vår gosiga picnic. Innan det så var vi hemma hos sveriges sötaste bebis hihi Linnéa och Mamma Maria. Vi sjöng lite sing star och  kollade på melodifestivalen fasten jag sa att jag inte skulle kolla på skiten haha men sedan fick jag ju reda på att fronda skulle vara med och björn gustafsson är ju bara så rolig! Hihi.



See you around...

RSS 2.0