Måndag!

Vad är det med första dagen på veckan egentligen. Tycker verkligen inte om måndagar. Var på väg till jobbet imorse men inser när jag sitter i bilen för att hämta syrran att jag mår skit och borde gå hem och lägga mig. Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig och åka hem till sängen igen. Så nu har jag tillbringat min dag i sängen. Riktigt skönt men mår fortfarande inte bra alls.


Helgen har varit riktigt bra faktiskt. I fredags hade vi lite förfest här hemma med utgång. Det blev Hugos och sedan en sväng till Palace. Ett tack till Rasmus som skjutsade hem mig!


I lördags blev det att vakna tidigt och masa sig till badhuset för att umgås med Jossa, Karin, Jonas och Linnea och Alva (Karin och Jossa var barnvakter, och Jonas och jag intog bubbelpolen)


På kvällen gick jag och Karin ut på Svea och snackade skit över ett par öl. Senare bar det av hem till mig för lite smörgåstårta och mer skitsnack! Mycket mysigt.


Söndagen började med jobb, och Per hade utbildning så jag fick jobba ensam men det gick jättebra barnen var så snälla så mot mig. Tycker verkligen om alla söta barn. Men jag kommer nog inte orka jobba kvar nästa termin. Det blir lite för mycket.


Dagen fortsatte med en fika med Hannele och sedan bar det av hem till Rasmus och Kaj för att umgås med dem och syrran. Vi kollade på Resident evil 1 och 2. Det var väldigt trevligt, så nu är man väldigt sugen på att se trean med.


Jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Ska ju trots allt till tatueraren imorgon och då har jag ingen lust att sitta där och må dåligt.

Dagenslåt: Cobra Starship – The City is at war

/M!


Idol!

Asså fy vad alla är dåliga. Jag undrar om ingen av dem lyssnar på radion, Jag tror till och med att jag skulle kunna sjunga det bättre än dem. Eller ja jag skulle kunna texterna iallafall.


Idag var segaste dagen ever på jobbet. Känndes som om klockan gick i slow motion
.
Men nu är det bara en halv arbetsdag kvar till helg. Såååå skönt!

Efter jobbet blev det att åka ner till tatueraren och lämna in skissen och sedan åka och handla lite till smörgåstårtan.
Sen var det bara hem och göra smörgåstårtan inför imorgon.

Snart blir det att dra mot Josephine och Hannele. Mysigt. Måste ju få min dagliga dos av tjejerna.

Ta hand om er där ute imorgon är det sjukt mycket party.

Dagenslåt: Oasis - Wonderwall

/M!

Hej då.

Nu åker löshåret! Buhu. Men det har blivit så fult och det har åkt ur massor.
Eller så är det så att jag inte kan låta bli att pilla på saker.

Men men. Kort kommer håret att bli igen. Men det är ändå dags för en färgning snart. Ska bli super skönt med lite förnyelse. Måste bara flirta med mamma så jag får det som jag vill ha det.

Nu har jag hållt på och tvättat i några timmar. Känns dock som en evighet. Men det ska bli skönt med lite nya valmöjligheter i garderoben.

Min följeslagare genom livet kommer snart så ska vi mysa och se på Idol. Kommer att bli super trevligt. 
Haha hon har torskat dit på Twilight lika hårt som jag gjorde. Haha man hamnar i en koma och får humör efter boken. Riktigt lustigt men så är det. Snart kommer ju New moon på bio. Jag ska verkligen gå på premiären.

Jag måste även gå och se Flickan som lekte med elden. Hoppas på att den är minst lika bra som Män som hatar kvinnor.

Naomi Rapas är sjukt vacker. Ett sånt där speciellt utseende som man aldrig glömmer.

Nog med babbel. Dags att ta itu med håret.

Dagens låt: Britney spears - Out from under


/M!


Äntligen!

Äntligen har man fått arslet ur vagnen rent ut sagt och bokat tatueringstid. Yeey. Ska ner nu i veckan och ge henne de hon ska printa in på min kropp. Kommer bli as snyggt om det blir som jag tänkt mig. Vi får alla hålla tummarna. Kommer att slänga upp en bild här när det är klart sen. Och är hon duktig så kommer vi att boka tid för Jossas och mig på direkten.

Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Jobbat och hängt hemma hos Jossa med henne Becka, Musse, Moreno, och Robin. Mycket mysigt.


Jag har kommit fram till idag att jag tänker och analyserar alldeless för mycket.
Det kanske är dags för dig och mig att prata med varandra? Eller vad tycker du?
Jag orkar inte går runt och undra utan att få några svar eller någon respons.



Saknar dig kanske mer än jag borde?


Ta hand om er och sov gott.

Dagenslåt -  Jimmy eat world - here you me

/M!




Fredag!!!!!!! Wiiiie!!

Äntligen helg igen. Ikväll blir det förfest med utgång. Mysigt värre!

Men som vanligt när man ska göra sig fin så blir sminket skit och man har "inget" att ta på sig fasten man har en garderob full med kläder. Men men. Något hittar man nog alltid!

Bild kommer upp imorgon på kvällens outfit och så kommer det antagligen lite party bilder med.


Saknar dig, Tro det eller ej!

Kanske ses ute? Ta hand om er och gör inget jag inte skulle gjort.


/M!

Helt Pantade!

Jossa: Är det Ulf Lundell?
Jag: Nae det är EldKvarn.
Jag: Dem är här ifrån.
Jossa: Nahee. Är dem? (Kollar på mig som om jag vore dum i hela huvudet.)



Jossa: Jag måste äta något.
Jossa: Hmm..
Jossa: Jag kan äta knäckamackor med vitlökssås.
Jag: Vad är det för knäcke?
Jossa: Sånna där goda.
Jag tittar skeptiskt på henne.
Jossa: Sånna med frön på.
Jag stoppar in en till sked med Ravioli.


Jossa tycker jag ser ut om en bebis och som Ron som äter sniglar när jag äter.


KNÄPPIS!


'


/M!

Kafferep slutar i Pjamasparty.

Nu har vi haft kafferep i en evighet, och jag och Jossa har haft skratt attack.

Det var sjukt mysigt. Haha.


Vi har också kollat roliga namn i Telefon katalogen och jag mitt blonda as slänger ur mig:
Hans Andersson, här borde min pappa vara med.

Gaah som om Jossa inte visste att min pappi heter så.



Och lagom till att jag skulle gå hem insåg jag att ja inte har något hemma att göra mer än att sova och det kan jag lika väl göra här, så att nu blir det att äta ravioli MUUUMS!

Jossa är en duktig flicka som sitter och pluggar och jag diggar till Britney medans jag väntar på att Raviolin ska bli varm nog att äta.

Vi är så puckade när vi umgås. Lika mojje rädda för spindlar båda två. Kan det bli bättre än att båda ser en spindel och ställer oss så långt bort det bara går i rummet och står och viftar på armarna och vill att någon ska ta bort den. Daaah ingen annan än vi kan ta bort den när vi är ensamna och ingen är kapabel till att gå så nära den. Blä.


Det där lät rätt puckat men vi är rätt så puckade!


Dags att äta. Yammie.



/M!

Dude YOU rock my world!

Tisdag, Usch vad dagarna går fort. Känns som jag nyss lämnade en varm säng och snart är det dags att krypa ner och sova igen. Det är ju ta mig fan det ända man gör, Jobbar och sover.

Förresten så har mina hjärnceller världskrig där inne i skallen. Blir galen vet varken ut eller in. Vissa dagar känns det verkligen och andra känns det inte alls. Ibland vänder det på en 5-öring och ibland kan det ta dagar.

What to say, What to do?

Wait and see, Thats what I'm going to do.


Nej nu ska jag ringa Min baby och se om de blir kafferep som vanligt.


Btw, I want more nights like yesterdag.


Dagens låt: The who - behind blue eyes

/M!

En sån där söndag igen!

Då var det söndag igen och imorgon börjar en ny arbetsvecka.

Jag förstår inte att veckorna kan gå så fort som dem gör. Det är helt sjukt ena dagen är det måndag sen helt plötsligt så är det torsdag eftermiddag och bara en halv arbetsdag kvar till helg. Känns så skönt. Om det går så fort resten av hösten så kommer det snart snö. Yippie.!

Jag längtar så tills det blir vinter och snö så man kan då få ta på sig en massa kläder och gå ut och känna den frächa vinter luften och ta en lång uppfriskande promenad med någon mysig. En massa snö önskar jag mig med. 

I fredags blev det utgång och kanske några för många öl, Men det är det värt ibland. Hehe. Sedan en taxi resa, jag tror inte taxi killen fattade ett ord av vad jag sa till honom. Haha orden kommer ju inte alltid ut rätt på fyllan. Sen igår blev det 25års kalas och en massa bil körande. Fylle taxi är inte roligt att vara gämt. Men det har sina fördelar med. Skulle hämta mamma med pojkvän igår och fick då som bonus kela med sötaste kisse bebisen.

Idag var det iallafall upp och jobba som gällde träffade alla söta barn och höll på att frysa ihjäl i vattnet. Både jag och Per var as trötta och frös som sagt arslet av oss. Sen var det bara att gå hem och krypa ner i sängen med sex and the city igen. Mycket mysigt. Men när man kollar på film är det ju inte speciellt ovanligt att man somnar. Och jag är ganska så mycket expert på att göra det så sagt och gjort så somnade jag och vaknade av att mamma ville att jag kom in och åt middag. Sen var det bara att ställa upp för laget och skjuta syrran och sedan åka och dricka kaffe och snacka skit med Jossa och Karin. Mycket trevligt.

Nu är jag hemma i sängen igen och ska försöka sova lite. får vi se hur det går nu när jag har sovit på eftermiddagen och dessutom druckit kaffe.

Ja ja värt ett försök.

Dagens låt- Pet shop boys - Go west



God Natt!

/M!

Just det!

Förresten så fick jag ett till kusinbarn idag En liten välskapt pojke föddes imorse klockan 09.18.

Hoppas allt går bra med lillgrabben nu kusin!

All lycka till er.


/M!


Yeeeeey.

Jaha då har vi kommit till mitten av veckan. Skönt bara en och en halv arbetsdag kvar till helg!

Får vi se vad helgen har att bjuda på blir nog bara att ta de lugnt fredag, sedan på lördag är jag bjuden på 25-års kalas. Vet dock inte ännu om jag ska gå för isåfall blir det antagligen utgång och då kommer jag att vara helt död på söndag morgon när jag ska träffa alla söta barn igen.

Har just kollat klart på sverige matchen, eller ja jag såg bara slutet haha. 
straxt börjar idol så jag Jossa och Bex sitter laddade.

Dagens låt, M.I.A - Paper planes

/M!


Fuck!

Jävla humör känner mig som ett pms fall. Att alla konstiga tankar ska komma och humöret och tålamodet sviker. Blir så trött på mig själv.


Här kommer lite bilder från ifredags.



Jossa och Bex posar på Otten. Snygga tjejer det där!



Alex lika söt som vanligt!



Jossa min party pingla!



Snyggingarna älskar kameran!



Sjukt snygga bilder det kan bli på krogen.



Jag försker leka snygg eller nått.



Jag attack pussar Bex! Mums!



Jag, Bex och Alex, Snyggaste bilden!



/M!


Måndag!

Kom nyss hem från jobbet. Ännu en sån där härligt seg men snabb dag. Förstår inte hur dagarna kan gå så fort men ändå vara så långsamma.


Blev ingen träning idag. Det är så tråkigt att gå dit själv, Usch men imorgon blir det nya tag, Eller hur Hannele? Vart tog vår träningsmani vägen egentligen? Gymmet 5 dagar i veckan och 2 dagar powerwalk i 2 timmar. Man kan tro att vi inte gjorde annat än tränade och drack grönt te då. Hehe, Men det var riktigt skönt, endorfinerna spratt i kroppen. Men jag tror det var sommaren som kom och serverade väder för grillande och festande och saboterade allt. Men nu är det nya tag som gäller.

 

Jag ska nå min målvikt, eller ja kanske inte vikt men jag ska komma i mina favorit jeans igen. Har inte kunnat haft dem på ca 3 år.

 

Till er alla där ute, fokusera inte på vikten mät er istället. Det är så mycket bättre. Och för allt i världen banta inte utan börja träna och ät sundare.  Man tjänar på det i längden, tro mig.

 

Än då länge har jag klarat rökningen idag helt okej endast 2 cigaretter sedan klockan 6 imorse tycker jag är rätt bra faktiskt. Men det kommer väll antagligen att bli fler. Det är så sjukt svårt att sluta med dåliga vanor när alla ens kompisar håller på med samma skit. Tror inte jag har en enda icke rökande vän.


Ska träffa den här pärlan sedan och dricka kaffe, My sexy red head :P

 








Dagens låt är förresten - Cartwall - Club Dinosaur

/M!


Motivera mera!

Jag ska klara det här motivationen är på topp just nu. Känner verkligen för att stara ett nytt liv. Lite nyttigare och lite hälsosammare. Det ska börja imorgon. Ska göra ett försök till det i alla fall.

Vill du bli en del av det?

/M


Want to meet me again?

Min helg har varit helt underbar faktiskt. Hade en super fredag kväll med tjejerna hemma hos mig sedan bar det av ner mot otten och hugo. Men det blev inte så lång stund där för sedan blev det upp till Cromwell. Satt i typ 2 timmar och försökte lista ut hur man spelar black jack men jag tror inte jag skulle klara av att spela det ännu. Väldigt många knöliga regler.  Sedan blev det att åka hem och kolla på Hey Arnold! Och mysa. Igår blev det att se på film och mysa med Jossa. Mycket mysigt. Sedan fick jag natt sällskap, Mysigt!

 

Jobba i morse igen, man har absolut ingen lust att lämna sängen när det är någon som ligger där och sover. Man vill bara gosa in sig och sova vidare.

 

Kan inte sätta fingret på den här känslan.

 

/M!


Wiiiiie FREDAG!

Då var det änligen helg. Helt underbart. Nu har jag varit på stan och köpt nya skorna och lite smink. Råkade även springa på en fin rosa rosett.

 

Nu ska jag dammsuga och torka golven och sedan blir det att hoppa in i duschen. Borde kanske gå ner till affären och köpa lite frukost med. Har ingenting hemma.

 

Dags att snygga till.

 

Dagenslåt: Mini viva – Left my heart in tokyo.

 

/M!


Torsdag!

Wiie. Lägenheten är nästintill helt städad nu ska bara torka golv och dammsuga imorgon. Grymt skönt. Äntligen börjar man få lite struktur här hemma.
 

Imorgon blir det en sväng på stan för att hämta nya skorna och gå till Systemet. Härligt. Sedan hem och städa det sista och göra sig iordning för kvällen. Tjejerna ska komma hit imorgon och förfesta lite sedan blir det utgång. Kommer att bli en super kväll imorgon tror jag. Men anledningarna är många. Så jag hoppas allt går som jag vill.
 

Annars har dagen varit bra förutom att jag gick och la mig alldeless för sent igår så jag har varit praktiskt taget helt död idag.
 

Dagens låt har verkligen varit Lovegame med Lady gaga. Den kvinnan är helt otrolig.


 God natt på er.


 
/M!


Onsdag!

Wiie. Ännu en dag närmare helg och en arbetsdag mindre.


Idag har varit en väldig bra dag, Jobb, sedan hem och duscha för att sedan gå och möta up killen som flyttat in i Linda och Tores gamla lägenhet, Sedan bar det av mot stan för att köpa ett par skor på Scorett men de skulle tydligen få in dem imorgon så det blir att köpa dem på fredag. Fixade även mitt internet så nu funkar det igen underbart att slippa köra trådlöst på någon annans internet.


Skulle även köpa en ny foundation men lyckades hamna i smink stolen på Make up store och fick en hel sminkning, till råga på allt kom jag där ifrån med praktiskt taget en helt ny smink väska. Usch vad dyrt det blev.


Nu ligger jag i sängen och slö kollar på Livvakterna eller vad det heter. Ska se True Blood och prata med dig. Sedan blir det sängen så man orkar med ännu en arbetsdag.  Och sedan blir det att städa hela lägenheten Becca kommer hit imorgon och håller mig sällskap. Skulle vilja träna och sola med men det hinns inte med.


Ta hand om er där ute!


/M!


Tisdag!

Jaha då var en till dag till enda, dags att krypa ner och försöka sova straxt.

Nu är det bara 2,5 arbetsdagar kvar till helg.

Så idag blev det att träna efter jobbet vilket jag inte gjort på länge så kroppen proterterade lite. Känner att sommaren utan träning med en hel del otyttig mat och en heldel alkohol har satt sina spår. Och dem fula spåren ska bort och aldrig mer komma tillbaka igen. Sedan åkte jag hem för att städa och "råkade" istället sätta på en film, Bröllopsduellen. Riktigt bra faktiskt. Men jag fick en del undan plockat iallafall. Sedan gick jag ut och skulle ta en cigg med Jossa, Men som vanligt när hon och jag ska ta en så blir det typ 5 och vi såger typ inte bara hej utan står och pratar i en timme. Mycket mysigt, förstår inte vi har alltid massor att prata om.

Imorgon blir det jobb och sedan träning med Sara och Hannele, Efter de blir det en fika på stan och för hoppningsvis så hittar jag lite nytt smink med, Dags att fylla på med de rätta nyanserna.

Nu är det dags att sova. God Natt på er.

/M!


RSS 2.0