Gaah!

Usch vad jag är trött på mitt jobb. Kom hem för en stund sedan, och man ser inte direkt ut som en kvinna när man kommer hem därifrån. Skit under naglarna och är helt skitig om händerna, och inte vanlig skit som går bort med tvål och vatten utan sån smuts som måste slitas bort med tiden. Usch jag är så trött på det. Jag vill kunna måla naglarna utan att det är nästintill helt borta dagen efteråt. Nu blir det att spara en massa pengar och sedan skaffa sig ett kvinnligt yrke och ta en make up utbildning. Är hel pepp på det.

Snart blir det Box-kick pass med Sara så kommer att vara helt död i kroppen ett par dagar sedan men det är det helt klart värt. Wiiie. Hoppas bara jag slipper att köra med instruktören idag så jag inte behöver köra dubbelt idag med. Han dödade min mage förra veckan.

Nae nu ska jag diska lite innan det är dags att ge sig iväg igen.

Hörs ikväll.

/M!

Wopidoo.



Här kommer då bilden på Min och Jossas vänskapstatuering. Mycket snygg enligt mig. Tyvärr kom inte allt med på bilden då benet faktiskt är runt. Men det som inte syns är piska och svans.


Idag är det då måndag och dagen har gått oerhört fort som vanligt. Idag har det blivit jobb och att äta middag hemma hos pappa för att fira att det var farsdag igår. Sedan blev det en snabb fika hemma hos Karin med henne och Jenny. Så nu ligger jag i sängen och har precis gjort iordning en matlåda tills imorgon.

Det känns som om vissa saker börjar ordna upp sig och att vissa saker förblir som de varit ett tag nu. Jag tror inte min kropp mår så bra just nu. Fan.!

Nu är iallafall en hel del planerat inför fjällen. Så Pappa och jag ska mecka lite bil någon dag så vi tar oss upp ordentligt och får med oss all packning. Det kan ju faktiskt vara en fördel att få det.


Nu blir det att krya ner under täcket och gosa med min babe. Tyson love.


/M!

Överraskning!

Helgen är över och allt tog en annorlunda vändning.

Jag började lördagen med att gå upp tidigt fasten det var helg och sovmorgon. Började rätt lugnt med te och en morgon cigg på balkongen för att sedan hoppa in i duschen. Sedan var det bara att fixa sminket och försöka göra något med håret.

När jag var klar med det inser jag att något rinner längs benet och inser då att det rinner svart färg från tatueringen. Jag har ingen anning om varför men har mina aningar om att det kan vara överflödig färg som skulle dän.

Väl färdig sminkad blev det påklädnad för att sedan gå iväg till Jossas mamma och dricka en koppkaffe.

Det blev en väldigt snabb kopp eftersom jag skulle gå och möta syrran, efter en väntan på ca tio min på henne och med en cykelreparatör gloendes på mig så bar det av mot garnaffären. Jag hittade ett super fint garn som var skiftandes i rosa,blå,grön och gul med inslag av guldig glittertråd. Mycket snyggt enligt min smak.

Nu väntade en ca 2 timmar lång biltur till Stockolm och närmare berstämmt Djurö.

Väl framme väntade dop för lilla Oliver, Men... Det ingen visste, ja vissa hade sina anningar, var att Olivers föräldrar, min kusin med kille, skulle gifta sig med. Det var många med mig som blev väldigt förvånade men självklart väldigt glada.


Så lördagen blev väldigt lovande.

Idag har det bara varit en slapp dag med en massa tv tittande och middag med familjen.

Hoppas alla andra haft en bra helg med.

/M!


Tomhet.

Då ligger man ensam i sängen. Nu ska jag sova ett par timmar innan Jossa kommer och myser med dig. Idag har hon och jag gjort våran vänskapsTatuering den blev grymt snygg men ex Satan vad ont den gjorde. Tror nästan det är den värsta jag gjort. Det kommer upp bild på den så fort jag bara kan. Imorgon är det stockholm som gäller och dop för hela slanten, lilla kusin barnet Oliver är det som ska döpas. God natt på er alla. Förresten så tror jag att resten av detta året kommer att bli super. Bästa låten just nu är Owl city - fireflyes Happy girl! /M!

RSS 2.0