Gott Nytt År!

Slutet på 2008 och början på 2009!

Hoppas 2009  blir ett bättre år än 2008 varit.

Sumering av 2008:

Året började nere i Mönsterås där vi åkte hem för tidigt. synd!
Våren satte  fart med praktik jobb och skolan. Sista terminen på gymnasiet rätt mycket att göra, men som tur var många kurser som slutade.
Jag och min älskade hårboll firade att vi hängt i hop i 1 år.
Började även jobba som servitris/bartender då.
Sommaren hade sin början med student vecka och sedan studenten, mycket festande.
sedan var det dags att fylla 19år som firades med tjejerna och prinsess kalas, rosa tårta och tiara kan det bli finare?
Mycket jobbande på restaurangen den sommaren, jobbade även lite med mina kära sommarbarn. Helt underbart vackra och uppskattade barn.
Sedan satte hösten fart med alldeless för mycket att göra. Att jobba 7 dagar i veckan är det nog ingen som mår bra av.
Och nu sitter man här nästa nyårsfest nalkas och man har inte hunnit med överdrivet mycket  underåret som gått.

Mål för 2009:

-Finna mig tillfreds med min kropp.
-Träffa dig.
-Sluta röka.

Förhoppningsvis slutar man kanske inte 2009 ensam.

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År allesammans.
Kom ihåg varannan vatten.

Ses nästa år.


Puss och Kram från Malin!

Tur att det bara är jul en gång om året.

Det känns fruktansvärt skönt att det bara är jul en gång om året. Den där förskräckliga julmaten som man ska tvinga i sig och låtsas tycka är jätte god år efter år. Visst vissa saker är jätte gott, men lite förnyelse tack!

Nåväl. Insåg på julafton att man visst varit en snäll flicka iår. Så ett par julklappar fick jag allt bland annat parfym, miniplattång, helkroppsspegel, fot- och handprodukter, my little pony decor till väggen, ljusstake, kokbok och pengar. Mycket trevligt.

Juldagen blev det bio, biljard och utgång. Mycket fint. Roligt att gå ut med tjejerna trots att du inte var där. Känndes som om det var någon som saknades.

Annandagen började med en förbannad Malin som sedan blev en överlycklig Malin, så det blev en sväng till stan, hämta nya snowboarden och ta en snabb kaffe med Karin och Jenny. Dock blev det inte allt för lång fika utan man var tvungen att rusa iväg för att åka till pappa och fira lite jul där med. Väl inne i stan och civilisationen igen så bar det av mot världens bar där trevligt sällskap väntade. Ganska snart efter en uppdruken cider bar det av vidare till Svea där jag skulle träffa Jossa. vi hade en mycket trevlig kväll, och natten/morgonen kunnde inte sluta bättre än med dig i telefonen. Sedan sov man som en liten prinsessa och drömde en massa. Tyvärr hinner man inte drömma klart slutet alltid.
Skulle bra gärna vilja veta hur den slutar. But sometimes dreams come tru.
 
Idag har lillasyster och jag trängt ihop oss under täcket i min sängen och kollat på skräckfilm heladagen. Fasligt mysigt med skräckfilm och poppisar. Men som alla dagar så tar också denna slut och det är nu dags att krypa ner i sängen, dra täcket upp till hakan och försöka sova en stund.

Ska verkligen bli bättre på att skriva oftare.



Godnatt!


RSS 2.0